Zang en Muziek

Tabadila Rijnstraat 20, Middelburg, Nederland

Golden oldies in het Nederlads, Engels en Maleis komen voorbij, meezingen nag maar moet niet, onder begeleiding van de Tabadila (t)huisband!

Samen Wandelen, bij slecht weer spellen en koffie

Tabadila Rijnstraat 20, Middelburg, Nederland

Iedere vrijdagochtend kuieren we een rondje, we gaan zo ver als we allemaal kunnen, want uiteindelijk gaat het om het samen doen! Bij slecht weer doen we spellen, onder andere sjoelen, in Tabadila. Koffie met iets lekkers om het af te sluiten en dan hebben we weer een mooie ochtend gehad.

Tabadila Koor

Met een uitgebreid repertoire dat wordt samengesteld door de leden zelf,, repeteren we als het even kan iedere week. De begeleiding is in professionele handen van de dirigent Ad Meeusen. Af en toe meedoen mag ook natuurlijk. Talent is geen vereiste, het plezier staat voorop!

Koffie & Muziek

Zondag saai? Nee hoor! Wat we steevast horen van nieuwe bezoekers op zondag...je valt in een warm bad! Muziek, vrolijkheid, heerlijke hapjes en bijpraten en uitwisselen. Er wordt gedanst en (mee) gezongen doorde vaste muzikanten en wie maar wil!

Filmochtend

Uw lievelingsfilm nog eens bekijken, of een mooie documentaire. Gezellig samen, ontspannen en niet te veel prikkels.

Karaoke

Nieuwe sterren aan het firmament! Samen zingen en plezier hebben.

Mandala’s s kleuren & Zen Tangle

Mandala's kleuren of zelf tekenen volgens de methode van Zen Tangle Een laagdrempelige en rustgevendee activiteit. Laag in prikkels en hoog in gezelligheid!

Tai Chi / Qi Gong

Aangepast op de mens op hogere leeftijd doen we olv een professionele leraar oefeningen uit de Chinese bewegingsleer Tai Chi. Ervaring niet vereist.

Tabadila Koor

Iedere vrijdagmiddag komt het Tabadila Koor samen. Het koor is pas opgestart en staat nog open voor nieuwe leden. Het koor wordt begeleid door dirigent Ad Meeusen en heeft een divers repertoire; er wordt Maleis en Nederlands gezongen, ook Engelse liederen passeren de revue. We zingen iedereens lievelingslied en vullen dit aan met all time […]

Zang en Muziek

Golden oldies in het Nederlads, Engels en Maleis komen voorbij, meezingen nag maar moet niet, onder begeleiding van de Tabadila (t)huisband!